Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Όταν ολοκληρωθεί το Μουντιάλ θα αρχίσουν τα κρύα στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουν οι μετεωρολόγοι

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στους Έλληνες το γεγονός πως αν και πλησιάζουμε τα μέσα του Νοέμβρη, οι θερμοκρασίες κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή επίπεδα.

Μέσα στις ασυνήθιστες αυτές περιστάσεις, οι ποδοσφαιρόφιλοι συμπολίτες μας καλούνται να διαχειριστούν και τη διεξαγωγή του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με την έναρξή του να έχει οριστεί για τις 20 του μήνα, με έδρα το Κατάρ.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνα μετεωρολόγων που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έχει στην κατοχή του το «Κουλούρι», φαίνεται πως τα δύο παραπάνω γεγονότα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Συγκεκριμένα, λόγω του ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πάντα διεξαγόταν καλοκαίρι, σε υψηλές θερμοκρασίες που επέτρεπαν τις μαζώξεις σε μπαλκόνια και πλατείες, ο καιρός αποφάσισε να παραμείνει σε σχετικά καλοκαιρινά επίπεδα, ώστε να μη χαλάσει την παράδοση των Ελλήνων.

Έτσι, μόλις το Μουντιάλ ρίξει αυλαία στις 18 Δεκεμβρίου, τότε θα επισκεφτεί τη χώρα μας κι επίσημα ο χειμώνας, με τα κρύα να καταφτάνουν μόλις ολοκληρωθεί κι η απονομή του τροπαίου. «Είναι γνώρισμα του καιρού να ακολουθεί τις παραδόσεις. Όταν έχει Μουντιάλ, έχει ζέστη, αυτό κάνει και τώρα. Όλα είναι απολύτως φυσιολογικά», σχολίασε χαρακτηριστικά έμπειρος επιστήμονας.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.