Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Με τοποθέτηση χρυσών λιρών θα γίνεται η φόρτιση των νέων μοντέλων iPhone

iphoneΤα τρία νέα μοντέλα της Xs, Xs Max, και Xr παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης η Apple, σε ζωντανή σύνδεση από το αμφιθέατρο Steve Jobs των κεντρικών της γραφείων στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία καινοτομία σχετικά με την φόρτιση των καινούριων κινητών.

Συγκεκριμένα, τα νέα αυτά τεχνολογικά δημιουργήματα, δεν θα φορτίζουν την μπαταρία τους με τους παραδοσιακούς, λευκούς φορτιστές που έχουμε όλοι συνηθίσει, αντίθετα θα διαθέτουν ειδική υποδοχή για την τοποθέτηση χρυσών λιρών. Κάθε χρυσή λίρα, θα εξασφαλίζει στη συσκευή 8 ώρες αυτονομίας, ενώ τα κινητά είναι προγραμματισμένα να χαλάνε αυτόματα σε περίπτωση εισχώρησης άλλου νομίσματος χαμηλότερης αξίας.

«Η αλήθεια είναι πως αρκετοί πελάτες έχουν βρει παραθυράκια και αγοράζουν τα προϊόντα μας χωρίς να καταβάλλουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αρχικά, για προφανείς λόγους σιχαινόμαστε τα παραθυράκια και εξάλλου, θέλουμε το κοινό μας να εξακολουθεί να γεύεται την ικανοποίηση της σπατάλης χρημάτων, ακόμα και μετά την αγορά ενός προϊόντος μας», εξήγησε χαρακτηριστικά στέλεχος του τεχνολογικού κολοσσού.

Ήδη, τα καταστήματα της εταιρείας έχουν ξεκινήσει να πωλούν χρυσές λίρες, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα κάθε φορά που ο χρήστης ξεκλειδώνει την οθόνη να καλείται να καταβάλλει ένα συμβολικό ποσό το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.