Την ίδια, βαθιά ηδονική κατάληξη, είχε για ακόμη ένα πρωινό το δρομολόγιο του λεωφορείου 040 που εκτελούσε τη διαδρομή Πειραιάς-Σύνταγμα.
Οι επιβάτες, στριμωγμένοι και ιδρωμένοι, καθώς ακουμπούσαν ο ένας τον άλλον, άφησαν στην άκρη τις αναστολές, αφαίρεσαν τα ρούχα τους και επιδόθηκαν σε ένα παθιασμένο, ατέρμονο ερωτικό όργιο. «Ερχόμαστε κοντά κάθε πρωί, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευόμαστε. Έτσι κι αλλιώς, το ντους στη δουλειά δεν το γλιτώνω», σχολίασε νεαρός επιβάτης, συμπληρώνοντας:
«Όργιο με συναίνεση και τόσο φθηνό εισιτήριο, δεν συναντάς πια τόσο εύκολα». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Ε λοιπόν, αγαπητέ μου Νίκο, όποιος το λέει, είναι. Το τι λέει το περιβάλλον σου να δεις πόση σημασία έχει. Γελάω, μόνο αυτό, καθρεφτάκι και στα επιστρέφω όλα επί 100.