Την ίδια, βαθιά ηδονική κατάληξη, είχε για ακόμη ένα πρωινό το δρομολόγιο του λεωφορείου 040 που εκτελούσε τη διαδρομή Πειραιάς-Σύνταγμα.
Οι επιβάτες, στριμωγμένοι και ιδρωμένοι, καθώς ακουμπούσαν ο ένας τον άλλον, άφησαν στην άκρη τις αναστολές, αφαίρεσαν τα ρούχα τους και επιδόθηκαν σε ένα παθιασμένο, ατέρμονο ερωτικό όργιο. «Ερχόμαστε κοντά κάθε πρωί, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευόμαστε. Έτσι κι αλλιώς, το ντους στη δουλειά δεν το γλιτώνω», σχολίασε νεαρός επιβάτης, συμπληρώνοντας:
«Όργιο με συναίνεση και τόσο φθηνό εισιτήριο, δεν συναντάς πια τόσο εύκολα». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Εμείς, ως κράτος, υποσχόμαστε ότι μόλις το κυβερνητικό έργο ολοκληρωθεί, το 2027, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα που δεν θα κινδυνεύετε να πεθάνετε μόλις βγείτε από το σπίτι σας. Κάντε δύο χρόνια υπομονή ακόμα, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις κι ίσως ζήσετε για να δείτε μια Ελλάδα διαφορετική.