Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

35χρονος τρώει σε ταβέρνα μετά το άνοιγμα της εστίασης, ενθουσιασμένος που συνοδεύει το φαγητό με ήχους μωρών που κλαίνε

Συγκινημένος αλλά και χαρούμενος δήλωνε στους συνδαιτυμόνες του ο Σπύρος Ι. από το Καλαμάκι, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά σε ταβέρνα για φαγητό μετά το άνοιγμα της εστίασης.

Ο 35χρονος, παρά τον εμβολιασμό του εδώ και ένα μήνα, παρέμενε διστακτικός, ωστόσο λίγα μόλις λεπτά μετά την παραμονή του στο χώρο, αισθανόταν δικαιωμένος για την επιλογή του. «Καλό το φαγητό στο σπίτι με το delivery και το takeaway, όμως κακά τα ψέμματα, το φαγητό στο μαγαζί έχει άλλη χάρη», δήλωσε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο άντρας για να προσθέσει:

«Δεν μου έλειψαν ούτε τα φρέσκα φαγητά, ούτε τα κανονικά πιάτα και όχι τα χάρτινα κουτάκια. Αυτό που μου είχε λείψει στην πραγματικότητα, ήταν το να απολαμβάνω το φαγητό μου συνοδεία μωρών που κλαίνε και παιδιών που ουρλιάζουν. Αυτά δεν αντικαθίστανται με τίποτα. Άλλη χάρη ο μεζές όταν δεν ακούς την παρέα σου επειδή κλαίει το μωρό των δίπλα».

Στο σημείο αυτό, ο Σπύρος συνέχισε να μας μιλάει, αλλά ήταν αδύνατο να ακούσουμε τι έλεγε αφού το κλάμα του μωρού από το διπλανό τραπέζι διαρκώς δυνάμωνε. Παραμένουμε ωστόσο σε επιφυλακή και σε περίπτωση που αυτό επιτέλους αποκοιμηθεί, υποσχόμαστε να επανέλθουμε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.