Τζιτζίκια
Clear
30°C
 

Στο σπίτι του Γιώργου Πατούλη βρίσκονται ήδη τα τζάγκουαρ που θανατώθηκαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, η είδηση σχετικά με την απόδραση και κατόπιν τη θανάτωση δύο τζάγκουαρ στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Τα δύο άτυχα ζώα, απέδρασαν από το χώρο που φυλάσσονταν, όταν μια αντιλόπη προσέκρουσε στο τζάμι ασφαλείας και αμέσως οι υπεύθυνοι του πάρκου προχώρησαν στη θανάτωσή τους, ακολουθώντας το πρωτόκολλο. Τα δύο τζάγκουαρ, απομακρύνθηκαν στη συνέχεια από το πάρκο και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έσπευσε να τα ζητήσει αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

Πλέον, τα σαρκοφάγα θηλαστικά έχουν βαλσαμωθεί και τοποθετηθεί με απόλυτο σεβασμό στο σαλόνι της κατοικίας του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, πλησίον του επίχρυσου τραπεζιού και κάτω από το ύψους 3 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Ομολογώ ότι το δέρμα δύο ιαγουάρων ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε από το ταπεινό σπιτικό μας, μιας και τα αγγεία και το χρυσελεφάντινο έμοιαζαν κάπως γυμνά. Όλα αυτά όμως άλλαξαν τώρα, χάρη στα επιβλητικά μας νέα αποκτήματα. Μακάρι σύντομα να θανατώσουν και κάποιο ρινόκερο, μπας και γεμίσει επιτέλους κι αυτή η αχανής τραπεζαρία», σχολίασε η σύζυγος του δημάρχου, προετοιμάζοντας το λαμπερό ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.

Πλέον, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες εορταστικές κάρτες της οικογένειας, με τον κόσμο της διακόσμησης να έχει ήδη στήσει ουρές έξω από την πολυτελή κατοικία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.