Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Στην κουζίνα ήταν ξανά η φάση σε σπιτικό πάρτυ το περασμένο Σάββατο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σπιτικό πάρτι του Κωνσταντίνου Δ. από την Κυψέλη το περασμένο Σάββατο, με τους καλεσμένους να αποχωρούν τις πρώτες πρωινές ώρες ικανοποιημένοι.

Όπως παραδέχθηκαν μεταξύ τους οι παρευρισκόμενοι σε μεταξύ τους πηγαδάκια, η φάση για ακόμη μία φορά ήταν στην κουζίνα, αφού παρά το γεγονός πως το σαλόνι του διαμερίσματος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, με την απομάκρυνση των καναπέδων και της τραπεζαρίας και τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών φίλων του οικοδεσπότη να αναλάβουν ρόλο DJ, όλοι οι θαμώνες μαζεύονταν συνεχώς στην κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο πάρτι του 32χρονου, στο οποίο όλοι οι φίλοι και γνωστοί του δείχνουν μια ανεξήγητη προτίμηση στην κουζίνα, παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν προορίζεται ποτέ να παίξει σημαντικό ρόλο στη βραδιά, πέρα από την ανανέωση των ποτών.

Ακόμη, αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι που προτίμησαν το μπαλκόνι, αψηφώντας το κρύο, με το σαλόνι να παραμένει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του πάρτι άδειο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στον Κωνσταντίνο, ο οποίος πάντως δεν έχασε τη διάθεσή του, καλώντας συνεχώς τους φίλους του να περάσουν στο σαλόνι για χορό, ώστε επιτέλους να ανάψει το πάρτι.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή τάση των νέων και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.