Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Ανακοίνωση υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος

Ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η πολύωρη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με θέμα το επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θεσμοθετεί τον δικαίωμα πολιτικού γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να αναγνωστεί μία εγκύκλιος «Προς το Λαό» την Κυριακή στους ναούς, ενώ μια δεύτερη θα απευθύνεται στην κυβέρνηση, με την Εκκλησία να είναι κάθετη, όπως άλλωστε αναμενόταν, στο ζήτημα των ομοφύλων.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», αυτό δεν ήταν το μόνο θέμα που συζητήθηκε, αφού οι Ιεράρχες εξέδωσαν και μία ανακοίνωση στήριξης προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, παρά τις συχνές βλασφημίες του πετυχημένου προπονητή.

«Το τέκνο του Θεού, Γεώργιος Μπαρτζώκας, αν και συχνά καταφέρεται εναντίον του Ιησού Χριστού και της μητρός του, εργάζεται σκληρά και αποδίδει έργο. Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ είναι ισχυρό πλήγμα και δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να κριθεί αυστηρά. Κι ο ίδιος ο υιός του Θεού θα εκνευριζόταν άλλωστε με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ορισμένες φορές», σημειώνει η ανακοίνωση.

Τέλος, αύριο αναμένεται νέα συνεδρίαση με θέματα τον δακτύλιο, την ακρίβεια και την κλιματική κρίση. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.