Αφρικανικά πόνι
Clear sky
32°C
 

Άνθρωποι που λαμπυρίζουν ανακαλύφθηκαν κάτω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

megalopoli_mordorΜια περίεργη ανακάλυψη έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει αποκαλυφθεί η ύπαρξη μυστικών, υπόγειων στοών κάτω από το εργαστάσιο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην περιοχή.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης, είναι πως σύμφωνα με όλες τις έως τώρα ενδείξεις οι στοές κατοικούνται από ανθρώπους την ύπαρξη των οποίων αγνοούσαν οι κάτοικοι, με τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για «κοντά, φαλακρά ανθρωποειδή με τριχωτές πατούσες που λαμπυρίζουν στο φως του Ήλιου».

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα της περασμένης εβδομάδας όταν μια παρέα παιδιών έπαιζε ανέμελα μετά το σχολείο στους χώρους εξόρυξης λιγνίτη του θερμοηλεκτρικού εργοστασίου της ΔΕΗ. Τα παιδιά, απορροφημένα από το παιχνίδι του «κρυμμένου θυσαυρού», εισήλθαν μέσα στο ορυχείο όπου καθώς τριγυρνούσαν βρήκαν κατά τύχη την είσοδο για ένα δαιδαλώδες πλέγμα στοών, το οποίο όπως όλα δείχνουν εκτείνεται σε ολόκληρη την περιοχή υπογείως των λιγνιτορυχείων.

Στην περιοχή έσπευσαν ομάδες των ΕΚΑΜ, η Πυροσβεστική, άνθρωποι της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, εκπρόσωποι του Δήμου και της Νομαρχίας, ανθρωπολόγοι αλλά και μέλη του πανελληνίου συλλόγου πολιτών «Κώστας Χαρδαβέλλας». Οι αρμόδιοι έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα προσπαθώντας να δώσουν λύση στο μυστήριο, καθώς όπως αναφέρουν κανείς από τους «κατοίκους» δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με την παρουσία τους στο υπέδαφος του εργοστασίου.

Μάλιστα, οι επιστήμονες που συμμετέχουν στις έρευνες εμφανίζονται ιδιαιτέρως προβληματισμένοι με τα έως τώρα ευρήματα, τα οποία δείχνουν πως οι κάτοικοι των στοών τρέφονταν σχεδόν αποκλειστικά με μακαρόνια που έβραζαν σε αυτοσχέδιες χύτρες, ενώ φαίνεται πως δεν διέθεταν καθόλου υποδήματα.

Επιπλέον, σύγχυση έχει προκαλέσει η ανακάλυψη αναρίθμητων πορτρέτων του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου τα οποία καλύπτουν σχεδόν όλους τους εσωτερικούς τοίχους των υπόγειων στοών.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά την παράξενη αυτή υπόθεση, σχετικά με την οποία πάντως οι αστυνομικές αρχές τονίζουν «πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ή πανικού».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.