Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Καθολικά αντιπαθής 42χρονος σε γειτονικό μπαρ που αποκαλεί το «στέκι του»

Συνεχίζει να αποκαλεί ως το «στέκι του», το μπαρ της γειτονιάς του στο οποίο συχνάζει αρκετές ημέρες την εβδομάδα ο Στάθης Δ. από το Γαλάτσι, μιλώντας με συναδέλφους και φίλους του.

Παρά την οικειότητα και τη ζεστασιά για την οποία μιλάει σχετικά με το μπαρ στο οποίο όπως περιγράφει έχει ζήσει μοναδικές βραδιές, ο 42χρονος είναι καθολικά αντιπαθής σε όλους τους εργαζόμενους εκεί, αλλά και στους υπόλοιπους θαμώνες.

«Πραγματικά δεν τον αντέχει κανείς. Έρχεται συνέχεια με μια άνεση και μια χαλαρή διάθεση λες και είμαστε φίλοι του, μας πιάνει την κουβέντα και κουβαλάει και τους εξίσου αντιπαθείς μοναδικούς του φίλους», περιγράφει ο Αντίνοος, ο οποίος εργάζεται ως σερβιτόρος, με τον Αντώνη, τον μπάρμαν του μαγαζιού, να συμπληρώνει:

«Πραγματικά, οι βραδιές που δεν έρχεται είναι οι καλύτερές μου στη δουλειά. Μακάρι να μην ξαναπατήσει ποτέ». Το «Κουλούρι» επιχείρησε να ζητήσει την άποψη του Στάθη, ο οποίος όμως έκλεισε το τηλέφωνο βιαστικά καθώς μας διαβεβαίωσε ότι τον περίμεναν με ανυπομονησία στο στέκι του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.