Έχασε την ψυχραιμία του ο Ιάκωβος Μ. από τη Χαλκίδα, όταν δέχτηκε ένα email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, αργά χθες το μεσημέρι.
Ο άνδρας, καθόταν στον υπολογιστή του και έπαιζε πασιέντζα, όταν διάβασε το μήνυμα που του ζητούσε να προχωρήσει σε μια ενέργεια ενόψει μιας παρουσίασης στα τέλη του μήνα. Ο 37χρονος έβαλε τότε τις φωνές και έφυγε οργισμένος, με τα ίχνη του έκτοτε να αγνοούνται.
«Αν είναι να δουλεύουμε στις 3 Αυγούστου παιδιά, να το κλείσουμε το μαγαζάκι», ακούστηκε να λέει ο Ιάκωβος, πριν αποχωρήσει εν εξάλλω. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Όσα έχω μάθει στην πιάτσα τόσα χρόνια, δεν θα τα μάθετε ούτε σε 30 χρόνια στις καλύτερες σχολές και αυτά τα παλιόχαρτα που πήρατε δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να μετρηθούμε όποτε θέλετε;