Έχασε την ψυχραιμία του ο Ιάκωβος Μ. από τη Χαλκίδα, όταν δέχτηκε ένα email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, αργά χθες το μεσημέρι.
Ο άνδρας, καθόταν στον υπολογιστή του και έπαιζε πασιέντζα, όταν διάβασε το μήνυμα που του ζητούσε να προχωρήσει σε μια ενέργεια ενόψει μιας παρουσίασης στα τέλη του μήνα. Ο 37χρονος έβαλε τότε τις φωνές και έφυγε οργισμένος, με τα ίχνη του έκτοτε να αγνοούνται.
«Αν είναι να δουλεύουμε στις 3 Αυγούστου παιδιά, να το κλείσουμε το μαγαζάκι», ακούστηκε να λέει ο Ιάκωβος, πριν αποχωρήσει εν εξάλλω. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.
Απόψεις
Στην Ελλάδα που ο νοικοκύρης κοιμόταν με τα παράθυρα ανοιχτά, είχε εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και στους θεσμούς και φρόντιζε να καταδώσει όποιον δεν συμφωνούσε. Στην Ελλάδα που είχε δρόμους, είχε αρχές και είχε τη φλόγα του φοίνικα.