Τζιτζίκια
Sunny
31°C
 

Ξυρισμένοι γουλί θα κυκλοφορούν πλέον οι ανεμβολίαστοι για να ξεχωρίζουν εύκολα από τους εμβολιασμένους

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από την κυβέρνηση για την παροχή προνομίων στους εμβολιασμένους, το «Κουλούρι» είναι σε θέση να γνωρίζει ένα από τα μέτρα που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή για να βοηθάει τους πολίτες να ξεχωρίζουν όσους κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου, όσοι πολίτες δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, θα πρέπει να ξυριστούν γουλί, ώστε οι αρχές να τους αναγνωρίζουν και να μην τους επιτρέπουν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες, καθώς και να τους απαγορεύουν την είσοδο σε πλοία, γυμναστήρια και άλλους χώρους δίχως αρνητικό τεστ.

Παράλληλα, οι πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα μπορούν να συγχρωτίζονται σε ειδικούς χώρους, δίχως κλιματισμό και παράθυρα, ενώ εξετάζεται και η δημιουργία ειδικών νοσοκομείων αλλά και σχολείων για τα παιδιά των ανεμβολίαστων, με την κυβέρνηση να τοποθετεί τα μέτρα αυτά σε δεύτερο χρόνο.

Τέλος, διαψεύδεται κατηγορηματικά το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να κυκλοφορούν με πινακίδες που θα αναγράφουν «είμαι τέντι μπόις, δεν έχω κάνει το εμβόλιο». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.