Ιουλιανά
Mainly clear
30°C
 

Ποιος είναι ο διαβόητος κακοποιός «Ανέστης»: Πεπεισμένοι στην ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για πυροσβέστη

Πηγές κατευθείαν από την Κατεχάκη αποκαλύπτουν στο «Κουλούρι» την ταυτότητά του 34χρονου σκληρού ποινικού κακοποιού που αντί για 14 χρόνια, έμεινε στη φυλακή μόλις τέσσερα εκμεταλλευόμενος τον νομό Παρασκευοπούλου, στον οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Πρόκειται για τον ληστή με το ψευδώνυμο «Ανέστης» που είχε προσπαθήσει να σκοτώσει αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Διαρρηκτών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρχαία Κόρινθο. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες έρευνες της ΕΛΑΣ, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εμφανίζονται πεπεισμένοι πως πρόκειται για πυροσβέστη, ή για άνδρα που παριστάνει τον πυροσβέστη.

«Ρωτήσαμε σε όλα τα γνωστά στέκια του υποκόσμου Ποιος Είναι ο Ανέστης και η απάντηση που πήραμε ήταν ίδια. Πρόκειται αναμφίβολα για πυροσβέστη, με την πρώτη του ιδιότητα να μας μπερδεύει λίγο αλλά να είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για συνθηματική αργκό μεταξύ των κακοποιών, την οποία και θα αποκωδικοποιήσουμε», διευκρίνιζαν πηγές του αρχηγείου της αστυνομίας.

Τέλος, η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να μελετά και την πιθανή εμπλοκή μια γυναίκας στα εγκλήματα των τελευταίων ημερών με την ονομασία «Ελένη», υποσχόμενη να διαλευκάνει και ποια είναι η Ελένη αλλά και τι σχέση έχει με ύποπτο με την επωνυμία Αθανασίου. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.