Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Μετά τα ανθοπωλεία τον Βαλεντίνο, κατ' εξαίρεση θα λειτουργήσουν οι ταβέρνες την Τσικνοπέμπτη μόνο στην περιοχή της Ραφήνας

Την ικανοποίησή του για την κατ' εξαίρεση λειτουργία των ανθοπωλείων το περασμένο Σαββατοκύριακο, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε αντίστοιχα μέτρα και ενόψει της Τσικνοπέμπτης στις 4 του Μάρτη, με τις ταβέρνες να λειτουργούν κανονικά μόνο στην περιοχή της Ραφήνας, έπειτα από αιτήσεις τόσο των ιδιοκτητών όσο και κατοίκων της περιοχής.

«Διαπιστώσαμε πως το 97% του τζίρου στις ταβέρνες της Ραφήνας, προέρχεται από την κίνηση της Τσικνοπέμπτης και οι μαγαζάτορες μας τόνισαν πως αν δε λειτουργήσουν φέτος θα βάλουν οριστικά λουκέτο. Μας μίλησαν για έναν συγκεκριμένο πελάτη που επισκέπτεται όλες τις ταβέρνες της περιοχής και τις τιμάει από το πρωί και πως αν δεν μπορέσουν να τον εξυπηρετήσουν δεν έχουν μέλλον», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει:

«Σε ό,τι αφορά τις φήμες πως οι χιλιάδες κλήσεις από κατοίκους της περιοχής προέρχονται από το ίδιο άτομο, δεν έχουμε κανένα λόγο να τις πιστέψουμε. Το όνομα Μάνλος Καρακωστής ακούγεται απολύτως αληθινό».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.