Τζιτζίκια
Mostly sunny
32°C
 

Βαρέθηκε να προστατεύει τους παπάδες ο Θεός, σκοπεύει να τους αφήσει να κολλήσουν όλοι κορονοϊό

Στα όριά του φαίνεται πως έχει φτάσει με τους ανθρώπους του κλήρου ο Θεός, παρακολουθώντας τους να αψηφούν συστηματικά τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο δημιουργός των πάντων, μέχρι σήμερα φρόντιζε να προστατεύει τους Έλληνες ιερείς, παρά το γεγονός πως στην πλειονότητά τους αδιαφορούσαν για τις συστάσεις των ειδικών, εξακολουθώντας να διεξάγουν τη θεία κοινωνία, ξεχνώντας εκούσια τη μάσκα και τελώντας τις λειτουργίες κανονικά.

Ωστόσο, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Κουλούρι», ο Θεός παραδέχεται πως δεν μπορεί άλλο να φροντίζει τους παπάδες, μιας και έχει κι άλλα πράγματα να κάνει: «Βαρέθηκα πια. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας βγουν γυμνοί έξω να φιλιούνται, ποσώς με απασχολεί. Δεν θα τους προσέχω άλλο, γίνεται χαμός στον κόσμο, πόλεμοι, πανδημίες, έχουν τσακωθεί ο Μαυρίδης με τον Τανιμανίδη, δεν θα κάθομαι εγώ να χαλάω την ώρα μου για τους παπάδες».

Προς το παρόν, κανένα μέλος του κλήρου δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα, όντας αφοσιωμένοι στην διοργάνωση εσπερινών σε οικίες του ποίμνιού τους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.