Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
17°C
 

Εφ' όρου ζωής θα παραμείνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας μόνο για τους οδηγούς ταξί

Μετά από τρία χρόνια και τρεις μήνες πανδημίας που συνδέθηκε με τον ιό Sars-CoV2, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ήρε την περασμένη εβδομάδα το ύψιστο επίπεδο υγειονομικού συναγερμού που είχε σημάνει, σηματοδοτώντας μια συμβολική καμπή.

Παρ' όλα αυτά, αυτό δε σημαίνει το τέλος της Covid, αν και η συντριπτική πλειονότητα των μέτρων έχουν πλέον αρθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά και στη χώρα μας. Ένα από τα μέτρα που θα παραμείνουν σε ισχύ στην Ελλάδα ωστόσο, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους οδηγούς ταξί, η οποία μάλιστα θα επιβληθεί στους αυτοκινητιστές εφ' όρου ζωής.

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας μιλώντας στο «Κουλούρι», οι οδηγοί ταξί θα αποτελέσουν σύμβολα της διαρκούς μάχης κόντρα στον ιό, ενώ με τον τρόπο αυτό, θα τους είναι πιο δύσκολο να καπνίζουν, να μιλάνε στους πελάτες τους και να φτύνουν κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

«Σίγουρα κάτι μας κρύβουν. Για να θέλουν να φοράμε ακόμα μάσκα, τότε σημαίνει ότι θέλουν να μας προστατέψουν, όλα δείχνουν ότι μας θεωρούν τους εκλεκτούς που θα συνεχίσουν την ανθρωπότητα. Θα τα πούμε όλα στους πελάτες μας», σχολίασε στο «Κουλούρι» οδηγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.