Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Αναλυτικό άρθρο για τις αιτίες των τροχαίων διάβασε στο κινητό του 41χρονος οδηγώντας για τη δουλειά

Κατακόρυφα έχουν αυξηθεί τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, με τα θύματα να είναι δυστυχώς πολλά και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους πεζούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μόνο τον Μάρτιο του 2023, τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα, που προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 27,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022 (932 τον Μάρτιο του 2023, έναντι 729 τον Μάρτιο του 2022).

Το γεγονός αυτό μάς προβληματίζει όλους, και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Δ. από τα Πευκάκια, ο οποίος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να διαβάσει στο κινητό του ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο επί του θέματος, καθώς οδηγούσε σήμερα το πρωί από το σπίτι του για τη δουλειά.

Ο 41χρονος, δεν έκρυψε την ανησυχία του, κάνοντας λόγο για έλλειψη παιδείας και σωστής οδηγικής κουλτούρας, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει με SMS το σχετικό άρθρο σε 3 φίλους του, εκμεταλλευόμενος το νεκρό χρόνο που περνάει στο τιμόνι.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη, ο οποίος μας παρακάλεσε να τον πάρουμε λίγο αργότερα, καθώς εκείνη την ώρα οδηγούσε και ταυτόχρονα έβλεπε τα highlights από τον τελευταίο τελικό του ΝΒΑ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.