Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

3χρονο που δεν έχει πληρώσει ποτέ για τίποτα νιώθει χρήσιμο επειδή βγάζει μόνο του τις κάλτσες του

Ένα λαμπερό χαμόγελο ικανοποίησης πλημμύρισε το πρόσωπο του μικρού Λεωνίδα, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη μαζί με τους γονείς του.

Ο 3χρονος, δεν έχει προσφέρει καθόλου οικονομικά από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο. Αντίθετα, το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει, να κουράζει τους γονείς του, να κλαίει δίχως λόγο και να λερώνει. Ωστόσο, χθες το απόγευμα, ένιωσε πραγματικά χρήσιμος, όταν για τρίτη μέρα σερί, έβγαλε μόνος του τις κάλτσες του.

Η πράξη αυτή αλτρουισμού, ήρθε να προστεθεί στην κίνηση του να βγάλει μόνος του από το ψυγείο το χυμό του και να ρίξει μόνος του νερό όταν τον έκαναν μπάνιο. «Δεν χρειάζομαι κανέναν πια, αρκετά τους κούρασα όλους. Αφού βγάζω μόνος μου τις κάλτσες μου, αρχίζω και ξεπληρώνω. Είμαι βέβαιος ότι οι γονείς μου αισθάνονται περηφάνια και ανακούφιση», σχολίασε ο μικρός, όχι επί λέξει, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό ήταν το νόημα.

Όσο για τους γονείς του, δεν κατάφεραν να μας μιλήσουν, αφού κυνηγούσαν τον Λεωνίδα που πετούσε τις κάλτσες του από το μπαλκόνι. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.