Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Τρία χρόνια φυλάκιση για την Αθήνη-Τσούνη, καταδικάστηκε για το χαστούκι της με τη χρήση VAR

athini-tsouni-lianiΜπορεί το περιβόητο χαστούκι της Αναστασίας Αθήνη-Τσούνη στην Δήμητρα Λιάνη να απασχόλησε το πανελλήνιο πριν από σχεδόν 21 χρόνια, φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα για την γυναίκα που προκάλεσε τις αντιδράσεις να πληρώσει, έστω και με καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία της χρήσης του VAR στο Μουντιάλ, αποφασίστηκε η χρήση του να επεκταθεί σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας, με την αρχή να γίνεται από την περιβόητη επίθεση της Τσούνη στην χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Το διπλό χτύπημα, εξετάστηκε διεξοδικά από ειδική ομάδα δικαστών, οι οποίοι αποφάσισαν την τριετή φυλάκιση της διάσημης πια γυναίκας, με αναστολή.

Πλέον, το VAR αναμένεται να εφαρμοστεί και σε πλήθος ακόμα επιθέσεων και αμφισβητούμενων φάσεων, με κάποια από τα επίμαχα σημεία που θα εξεταστούν να είναι το τι έγραφε το χαρτάκι της Μαίρης στο ΒAR, το αν η τάπα του Βράνκοβιτς στον Μοντέρο ήταν αντικανονική και αν το περιβόητο φόρεμα ήταν  λευκό με χρυσό ή μπλε με μαύρο.

Τέλος, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Νίκου Αλέφαντου να εξεταστεί ξανά στο VAR η περιβόητη αψιμαχία του Ζιοβάνι με τον Κυργιάκο σε εκείνο το 2-2 με διαιτητή τον Δούρο στη Λεωφόρο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.