Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Κίτρινο μουστάκι αντιδρά στην απόφαση του ιδιοκτήτη του να κόψει το κάπνισμα

Δεν έλειψαν οι σφοδρές αντιδράσεις στην απόφαση του 56χρονου κυρίου Γιώργου από την Πρέβεζα να κόψει το κάπνισμα, καθώς δύο τουλάχιστον μέλη του σώματός του δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα.

Πρωτοστάτης στις διαμαρτυρίες κατά της διακοπής του καπνίσματος είναι το -μέχρι τελευταίας εβδομάδας- κατακίτρινο μουστάκι του, το οποίο χάνει σιγά σιγά το χρώμα του με αποτέλεσμα να πλησιάζει να γίνει ένα αδιάφορο γκρι μουστάκι.

Το μουστάκι του συμπαθέστατου 56χρονου, χρόνια τώρα είχε ένα υπέροχο ξανθό χρώμα, κάτι που σταδιακά χάνει. Αισθανόμενο πλέον γυμνό, έχει μελαγχολήσει χωρίς όμως να του λείπουν τα ξεσπάσματα θυμού, καθώς δυσκολεύεται να χωνέψει την αλλαγή που του έτυχε.

Σύμμαχός του στον αγώνα κατά του κοψίματος του καπνίσματος, βρέθηκε να είναι το νύχι του δεξιού δείκτη, το οποίο και αυτό με τη σειρά του διαμαρτύρεται για τη σταδιακή επιστροφή του στο αρχικό του χρώμα. Σύμφωνα με τα άλλα δάκτυλα του κύριου Γιώργου, τελευταία ο δείκτης ολόκληρος, αλλά και το νύχι συγκεκριμένα,είχε αποκτήσει υφάκι, κυρίως λόγω του χρώματος που τον έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα 9 δάχτυλα.

Αδιασταύρωτες πληροφορίες μιλούν για απειλή ξυρίσματος του μουστακιού από πλευράς του κυρίου Γιώργου αν δεν σταματήσει τις διαμαρτυρίες, μια τακτική όμως που δύσκολα θα πετύχει κόντρα στο ανυπάκουο νύχι. Για ό,τι νεότερο το «Κουλούρι» θα σας κρατήσει ενήμερους.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.