Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Ποτέ δεν ξεχνάει να σηκωθεί και να καπνίσει 52χρονος με έξυπνο ρολόι

Σφύζει από υγεία 52χρονος με έξυπνο ρολόι που του υπενθυμίζει να σηκώνεται από την καρέκλα του κάθε 45 λεπτά.

Ο 52χρονος, ο οποίος εργάζεται ως λογιστής τα τελευταία 25 χρόνια, υπέφερε από πόνους στη μέση και έχει πάρει πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής αλλά και των πολλών ωρών που περνάει καθισμένος στο γραφείο του στη δουλειά.

Τα πάντα όμως έχουν αλλάξει από τα περασμένα Χριστούγεννα, τότε δηλαδή που η γυναίκα του, του πήρε δώρο ένα έξυπνο ρολόι, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά για να μετράει τα βήματά του.

Ο 52χρονος δεν έχει αφήσει μέρα να περάσει που να μην κάνει 8000 βήματα, ενώ σωτήρια έχει φανεί η λειτουργία «υπενθύμισης» που έχει το ρολόι του για να σηκώνεται και να περπατάει κανείς κάθε 45 λεπτά.

Έτσι, ο 52χρονος έχει ήδη χάσει 6 κιλά μέσα στους τελευταίους 11 μήνες. Κάθε 45 λεπτά, σηκώνεται από το γραφείο του, και «γράφει» τουλάχιστον 200 βήματα καθώς καπνίζει δύο τσιγάρα κάνοντας δύο γύρους στο τετράγωνο γύρω από το λογιστικό γραφείο.

Με λιγότερο από ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα λοιπόν, ο 52χρονος συνδυάζει μια ευχάριστη βόλτα, έχει γνωρίσει τους γείτονες, και κάνει τουλάχιστον 1400 βήματα την ημέρα παραπάνω από ότι θα έκανε αλλιώς. Οι πόνοι στη μέση έχουν υποχωρήσει, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ, και σε επικοινωνία που είχε με «Το Κουλούρι» εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως η ερωτική του ζωή έχει «απογειωθεί».

Δεν έχουμε τίποτα άλλα να πούμε, εκτός από το να ευχηθούμε στους αναγνώστες μας να ακολουθήσουν αυτό το λαμπρό παράδειγμα για μια πιο υγιεινή ζωή!


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.