Τζιτζίκια
Sunny
35°C
 

Το στάδιο της Νέας Σμύρνης δήλωσε ως εναλλακτική έδρα ο Αστέρας Εξαρχείων

Σε μια ιστορική απόφαση προχώρησε αργά χθες το βράδυ η συνέλευση των Εξαρχείων, αφού ορίστηκε για πρώτη φορά εναλλακτική έδρα για την ομάδα ποδοσφαίρου του τοπικού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ομάδας, έσπευσαν να δηλώσουν το στάδιο της Νέας Σμύρνης ως δεύτερη έδρα για τα παιχνίδια που θα δίνουν ως γηπεδούχοι όταν επιστρέψουν στη δράση, βλέποντας ικανοποιημένοι τα χθεσινά επεισόδια και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στην περιοχή.

«Σεβασμός και χαιρετισμός στους συντρόφους μας. Μετά από τόσο καιρό αποχής, είδαμε επιτέλους χθες λίγη δράση και με χαρά διαπιστώσαμε πως το κίνημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την απραξία. Τα κλειστά γήπεδα σίγουρα δεν βοηθάνε, όμως η κυβέρνηση μας βοήθησε να ξεσκουριάσουμε και μάλιστα σε νέο πεδίο, μακριά από την ασφάλεια των Εξαρχείων. Νέα Σμύρνη, είσαι για εμάς πια μια δεύτερη πατρίδα», έγραφε το κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου, καλώντας με ενθουσιασμό το ΠΑΣΟΚ να νοικιάσει ένα δεύτερο γραφείο στην περιοχή.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Εξαρχείων θα αισθάνονται οικεία και όταν αγωνίζονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ενώ δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως σήμερα τα ξημερώματα εθεάθη ο Αθανάσιος Πλεύρης να κάνει βόλτες χωρίς συγκεκριμένο προορισμό στην περιοχή, μιλώντας πάντα ψιθυριστά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.