Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
23°C
 

"Βόμβα" στα ιδιοκτησιακά της ΑΕΚ!

Μπορεί η επίσημη γραμμή που ακολουθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ στις τοποθετήσεις της προς τα ΜΜΕ να επιβεβαιώνει την πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της, όμως αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε για τους αναγνώστες του το "Κουλούρι" έρχονται ως βόμβα να ταράξουν συθέμελα για ακόμη μια φορά την ιστορική "Ένωση".

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα αξιόπιστη πήγη από τα υψηλά κλιμάκια της τωρινής διοίκησης , ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θα είναι ο κ. Βιντιάδης αλλά μια ομάδα νεαρών επιχειρηματιών οι οποίοι εδρεύουν στην Κηφισιά.  Οι άνθρωποι αυτοί - οι οποίοι επιθυμούν προς το παρόν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους - δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ από νεαρή ηλικία και ως εκ τούτου βρίσκονται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αγαπημένη τους ομάδα. Θέλοντας λοιπόν να δώσουν λύση στο αδιέξοδο, αποφάσισαν να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ΑΕΚ με την αγάπη τους για μια άλλη, μικρότερη μεν αλλά όχι λιγότερο ιστορική ομάδα, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς ο οποίος αγωνιζόταν στην Δ' Εθνική (Περιφερειακό Πρωτάθλημα) προτού συγχωνευτεί με την Κηφισιά και διατηρήσει την ονομασία της δεύτερης.

Το σχέδιο που έχουν παρουσιάσει στους δύο μεγαλομέτοχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Νοτιά και Supporters αφορά την συγχώνευση των δύο σωματείων. Ο νέος σύλλογος που θα προκύψει ως συνδυασμός των δύο θα ονομάζεται Αθλητική Ένωση Κηφισιάς, με στόχο να διατηρηθεί το ακρωνύμιο ΑΕΚ αλλά ταυτόχρονα να υποδηλώνεται και η νέα αρχή που θέλουν να χαράξουν οι ιδιοκτήτες του. Σημαντικό ρόλο στις επαφές διαδραμάτισε και ο Μιχάλης Παυλής ο οποίος πριν από 2 σεζόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Ελπιδοφόρου ως δανεικός από την ΑΕΚ. Η καινούργια ΑΕΚ θα μετακομίσει απο το ΟΑΚΑ και θα χρησιμοποιήσει ως έδρα αυτή της Κηφισιάς, δηλαδή το "Ζηρίνειο" προκειμένου να βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς και παράλληλα να δημιουργηθεί μια πιο "καυτή" έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της.  Μάλιστα οι υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν κατάλληλο οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να χτίσουν το καινούργιο γήπεδο της ομάδας που τόσο ποθούν οι φίλοι της.

Ο κ. Νοτιάς φάνηκε ενθουσιασμένος απο τις προοπτικές που ανοίγονται στην αγαπημένη του ομάδα ενώ όταν ρωτήθηκε εάν η ΑΕΚ αποποιείται το παρελθόν της ως προσφυγικός σύλλογος δήλωσε "Αυτά κύριοι ανήκουν σε περασμένες εποχές. Αν περνούσε απο το χέρι μου η ΠΑΕ θα είχε ήδη μετονομαστεί σε Αθλητική Ένωση Ιστανμπούλ".  Είναι σίγουρο ωστόσο πως θα προκύψουν αντιδράσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέλος, φήμες που θέλουν τους συγκεκριμένους νεαρούς επιχειρηματίες να εμπλέκονται στο ατύχημα με το τελεφερίκ του Λυκαβηττού ελέγχονται ως ανακριβείς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.