Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Mostly sunny
20°C
 

Με αποσιωπητικά θα χωρίζει το μικρό με το επώνυμο στην αστυνομική του ταυτότητα αθλητικός συντάκτης

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία αποφάσισε να προχωρήσει γνωστός αθλητικός συντάκτης, καθώς στο εξής, το μικρό του όνομα θα χωρίζεται στην αστυνομική του ταυτότητα από το επώνυμό του με αποσιωπητικά.

Ο 42χρονος δημοσιογράφος, χρησιμοποιεί καθημερινά το σημείο στίξης σήμα κατατεθέν του, σε κείμενα αθλητικού περιεχομένου, ενώ τα τελευταία χρόνια, η χρήση τους έχει επεκταθεί και στα γραπτά του μηνύματα, την συμπλήρωση αιτήσεων, ακόμη και στην υπογραφή του, όποτε αυτή απαιτείται.

Έτσι, ο άνδρας θεώρησε ταιριαστό η αγάπη του αυτή για τα αποσιωπητικά να αποτυπωθεί και στην αστυνομική του ταυτότητα, στην οποία πλέον θα φιγουράρουν. Εμείς, ζητήσαμε ένα σχόλιο από τον εκλεκτό συνάδελφο, με τον ίδιο να μην αρνείται να μας απαντήσει ευγενικά, με γραπτό τρόπο, με το κείμενό του να παρατίθεται αυτούσιο:

«Είναι...μεγάλη μου...τιμή να με...προσεγγίζετε. Ήθελα...πάρα πολύ να...αποτυπώσω την...αγάπη μου για τα...αποσιωπητικά αφού αποτελούν κάτι σαν την...ταυτότητά μου. Τι πιο...συμβολικό λοιπόν από το να...μεταφερθούν και στην...πραγματική μου...ταυτότητα. Σας ευχαριστώ...πολύ».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.