Τζιτζίκια
Clear
24°C
 

Στροφή στο μπέιζμπολ επιχειρεί ο Βασίλης Σπανούλης

spanΜια...στροφή στην καριέρα του φαίνεται πως επιχειρεί ο Βασίλης Σπανούλης, αφήνοντας το μπάσκετ για να επιδιώξει μια νέα καριέρα στο μπέιζμπολ, λίγες μόλις ημέρες μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από το στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, ο «Kill Bill» φαίνεται να έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» τα μπασκετικά παπούτσια του, συνεχίζοντας την αθλητική του καριέρα στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ. Βασική αιτία της απόφασης του Λαρισαίου σούπερ σταρ φαίνεται πως ήταν η απογοήτευσή του από την πορεία της ομάδας του Ολυμπιακού της οποία ηγείται. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα θέλουν την ιδέα να «γυρίζει» στο κεφάλι του εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σε άτομα εκτός του στενού του κύκλου.

Ο Λαρισαίος σούπερ σταρ του παρκέ «ερωτεύτηκε» το αμερικάνικο άθλημα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Houston Rockets μερικά χρόνια πριν. Στα διαλείμματα των υποχρεώσεων της ομάδας, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων ξέκλεβε λίγο χρόνο και έπαιζε μπέιζμπολ με τους φίλους του. Μάλιστα επισκεπτόταν συχνά και το στάδιο Minute Maid Park, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες της τοπική ομάδας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί το ενδιαφέρον του για το άθλημα, το οποίο ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία και το θαυμασμό που έτρεφε για τον Michael Jordan, ο οποίος είχε παρομοίως αφήσει την πορτοκαλί μπάλα για το μπαστούνι του μπέιζμπολ το 1993.

Λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση του Έλληνα διεθνή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον δύο ομάδες από την ελληνική λίγκα προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ τους. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα κρατάει ενήμερο το φίλαθλο κοινό για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.