Θα βρέξει ακρίδες
Mostly cloudy
26°C
 

Μόνο με ανεμβολίαστο υποψήφιο αγοραστή θα συζητήσει την πώληση της ΚΑΕ ΠΑΟ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μπορεί τα τελευταία 2 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν παύει να διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, αναζητώντας τον αγοραστή που θα οδηγήσει το σύλλογο στην επόμενη ημέρα του.

Ο επιχειρηματίας μάλιστα, δεν έκρυβε τον θυμό, την απογοήτευση και τη στεναχώρια του για το γεγονός πως κάποιοι παίκτες της ομάδας έχουν εμβολιαστεί, τονίζοντας στο περιβάλλον του πως αν ήταν ακόμη στα πράγματα, δεν θα είχε επιτρέψει ποτέ κάτι τέτοιο. «Ευτυχώς είναι λίγοι οι μπολιασμένοι ερπετόμορφοι, οι υπόλοιποι τιμήσανε τις αρχές του συλλόγου», σχολίαζε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως απαραίτητος όρος για τον αγοραστή της ομάδας, θα είναι αυτός να είναι ανεμβολίαστος, ώστε να μην πέσει ο Παναθηναϊκός θύμα των ορέξεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των σκοτεινών συμφερόντων που καπηλεύονται τον πλανήτη με το πρόσχημα της πανδημίας.

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε συνέντευξη τύπου, όμως γρήγορα συνειδητοποίησε πως θα πρέπει να γίνει σε ανοιχτό χώρο για να έχει δικαίωμα εισόδου και έτσι την ανέβαλλε για αργότερα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.