Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

23χρόνος βρίσκεται στο έτος 2058 στο Football Manager, προειδοποιεί ότι η πανδημία δεν έχει ακόμα τελειώσει

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που φέρνει από το μέλλον ο Λεωνίδας Κ. από την Νέα Σμύρνη, ο οποίος εκμεταλλεύται την κατ' οίκον καραντίνα για να αφοσιωθεί στην προπονητική του καριέρα στο Football Manager.

Ο 23χρόνος, βρίσκεται πλέον μεσούσης της σεζόν 2057-58 με την ομάδα της Λιντς, έχοντας κατακτήσει μόλις 7 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Champions League και ένα FA Cup. Αιτίας της ταπεινής -για τα δεδομένα του παιχνιδιού- συγκομιδής ωστόσο, δεν είναι οι κακές του προπονητικές ιδέες, αλλά το γεγονός πως η πανδημία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να έχουν ολοκληρωθεί μόλις 15 Premier League.

«Δυστυχώς, τα μηνύματα που φέρνω από το μέλλον δεν είναι ευχάριστα. Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ, υποχωρεί ανά διαστήματα και στη συνέχεια επανέρχεται πιο δυναμικά. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα. Το 2051 ξαναπήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Λεβαδειακός του Κομπότη έχει επιστρέψει στην Super League και γυρνάει αρκετά ματς στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Λεωνίδας, μας ενημερώνει πως εμβόλιο βρέθηκε κάπου στο 2030, ωστόσο ο ιός μεταλλάχθηκε, ενώ μας πληροφορεί πως η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει το πρωτάθλημα, μιας και 3 φορές που βρέθηκε κοντά, η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.