Καλό χειμώνα
Mostly sunny
27°C
 

Υπεύθυνος των ακαδημιών του Άγιαξ αναλαμβάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Το τέλος της πολιτικής του καριέρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ο έμπειρος πολιτικός ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, μιας και ήδη συμφώνησε με τον ιστορικό Άγιαξ, ώστε να αναλάβει με τη νέα σεζόν τις παραδοσιακά πετυχημένες ακαδημίες του συλλόγου. Για την συνεργασία αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε η ανάδειξη πληθώρας ταλέντων από πλευράς του κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος έχει προσφέρει στην ελληνική πολιτική σκηνή τους Μάκη Βορίδη, Κυριάκο Βελόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη, οι οποίοι ξεκίνησαν και έμαθαν τα βασικά της ακροδεξιάς πολιτικής στο δικό του κόμμα.

«Ο Γιώργος έχει αποδείξει ότι ξέρει να ανακαλύπτει και να εξελίσσει τα ταλέντα, λειτουργώντας υποδειγματικά. Εμείς εδώ στο Άμστερνταμ έχουμε πολλά να μάθουμε από εκείνον. Ελπίζουμε όμως να βγάλει και κανέναν αριστεροπόδαρο», σχολίασε αστειευόμενος ο Γιαν Φλεγκερφλάντεν, αξιωματούχους της ολλανδικής ομάδας.

Το «Κουλούρι» εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Καρατζαφέρη και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη στην καριέρα του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.