Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Partly cloudy
12°C
 

Εξακολουθεί να μην έχει ιδέα τι είναι το Facebook ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

dpgΆλλη μια μέρα κύλησε κατά την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξη και τη δημοφιλία του Facebook, το οποίο συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί για την διάδοση των σκέψεών του το Instagtam, του οποίου έχει εξελιχθεί σε φανατικό χρήστη, βλέποντας μάλιστα τον αριθμό των ακολούθων του συνεχώς να αυξάνεται, αδυνατώντας να πιστέψει πως υπάρχει κι άλλο κοινωνικό δίκτυο, ακόμη πιο ταιριαστό για την εξωτερίκευση αυτών που αισθάνεται.

Έτσι, ο επιχειρηματίας προτιμά τη λύση μιας φωτογραφίας κι ενός σχολίου πολλών λέξεων για να τη συνοδεύσει, κρατώντας συνήθως τις βρισιές για τις απαντήσεις στα σχόλια. «Δεν ξέρω τι είναι αυτό το Facebook που λέτε, πραγματικά. Αυτό το μπλε φι που βλέπω πάντως μοιάζει τρομερά φλώρικο. Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του να γράψω κάτι χωρίς να είναι σχόλιο σε φωτογραφία, είναι απλά χαζό, μια εικόνα άλλωστε είναι χίλιες λέξεις, όλοι το ξέρουν αυτό. Μόνο insta, μην ζηλεύετε που με ακολουθεί τόσος κόσμος, κάτι κάνω καλά φαίνεται», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο κ. Γιαννακόπουλος και όταν επιμείναμε θέλησε να δώσει ένα τέλος στη συζήτηση προσθέτοντας:

«Μην με κάνετε να αρχίσω να σας βρίζω κι εσάς σαν τους άλλους που σχολιάζουν. Αν θέλετε να βλέπετε τι σκέφτομαι, θα κοιτάτε πρώτα τις φωτογραφίες μου, εκτός κι αν σας πονάνε. Τα Facebook που μου λέτε είναι για τις αδερφές και τους γαύρους. Έτσι σας πονάει ο dpg7000».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.