Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Δεν ανανεώνει τα δικαιώματα της Super League η Nova, επενδύει σε αυτά των αθλητικών δικαστηρίων

dikastirio1Μπορεί το κανάλι της Nova να έχει ενημερώσει πως δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει εκ νέου τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League ενόψει των νέων σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επενδύσει στα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της συνδρομητικής τηλεόρασης έχουν ήδη καταθέσει πρόταση αρκετών εκατομμυρίων, ώστε να εξασφαλίσουν εικόνα από όσα λαμβάνουν χώρα μέσα στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων. Ήδη, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, η οποία αν οριστικοποιηθεί θα σημάνει πως το συνδρομητικό θα προβάλλει όλες τις εκδικάσεις των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται οι ομάδες.

«Στα αθλητικά δικαστήρια είναι το θέαμα. Έτσι κι αλλιώς, στους αγώνες δεν γίνεται και τίποτα. Αντίθετα, οι αγορεύσεις, οι τσακωμοί, οι απίθανοι μάρτυρες κι οι κωμικές αποφάσεις θα μας εξασφαλίσουν χιλιάδες νέους συνδρομητές και θα αποτελέσουν το καλύτερο προϊόν, τώρα που δεν παίζουμε πια το 'Law and Order'. Αφού εκεί κρίνεται το πρωτάθλημα, αυτό είναι το πραγματικό ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό θα δείχνουμε κι εμείς στους πελάτες μας», σχολίασε στέλεχος της Nova μιλώντας στο «Κουλούρι» για να προσθέσει:

«Σκεφτόμαστε πάντως να προβάλλουμε και όσα έγιναν στο γήπεδο σ' ένα πεντάλεπτο εβδομαδιαίο ένθετο, με έμφαση όμως σε επεισόδια και τσακωμούς». Πλέον, απομένει να δούμε πού θα καταλήξουν τα δικαιώματα των αγώνων της Super League, με το κανάλι της Βουλής να είναι το μοναδικό το οποίο έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.