Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Hardware store στην Άνω Γλυφάδα ανοίγει ο Πατ Καλάθης

Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram ο πρώην μπασκετμπολίστας του Αμαρουσίου και του Παναθηναϊκού, Πατ Καλάθης.

Όπως ανακοίνωσε, ο απόφοιτος του κολεγίου Saint Joseph σχεδιάζει να ανοίξει χρωματοπωλείο στην περιοχή της Τερψιθέας στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο θα ειδικεύεται στις D.I.Y. (σ.σ. do it yourself) κατασκευές και θα διαθέτει εκτεταμένη ποικιλία ειδών και υλικών κιγκαλερίας, εργαλείων, σιδηρικών, χρωμάτων και βερνικιών.

Στα εγκαίνια του «Pat Calathes Hardware Store» που θα εορταστούν στις αρχές Δεκεμβρίου, αναμένεται να δώσει το «παρών» πληθώρα πρώην συμπαικτών και αντιπάλων από τα γήπεδα της Α1, αξιοποιώντας την ευκαιρία για να ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές σχετικά με τις πιο δημιουργικές οικιακές κατασκευές.

Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο Πατ Καλάθης δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του εγχείρημα και τόνισε πως κανείς πρέπει να έχει το θάρρος να ξεκινά τέτοιες ανεξάρτητες προσπάθειες, ενάντια στα μονοπώλια των πολυεθνικών Praktiker και Leroy Merlin που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα των εργαζομένων έχοντας ως μοναδικό στόχο το κέρδος και την ενδυνάμωση της πλουτοκρατίας χωρίς να ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν μια προσωπική σχέση με τους πελάτες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.