Τζιτζίκια
Sunny
36°C
 

Ιδιωτικές περιγραφές αγώνων σε σπίτια θα προσφέρουν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, Μανώλης Μαυρομάτης και Αλέκος Θεοφιλόπουλος

manolis-mavromatis1Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι περιγραφές των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν συνδεθεί με τις φωνές των αξεπέραστων Μανώλη Μαυρομάτη και Αλέκου Θεοφιλόπουλου. Τα χρόνια έχουν περάσει ωστόσο και οι δυο μεγάλες μορφές των μεταδόσεων έχουν κρεμάσει πια τα μικρόφωνά τους, παραχωρώντας τη σκυτάλη στη νέα γενιά εκφωνητών της δημόσιας τηλεόρασης.

Καθώς οι μέρες για τη σέντρα του φετινού Μουντιάλ της Βραζιλίας πλησιάζουν, οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας νιώθουν μια έντονη νοσταλγία για τις αξέχαστες ατάκες που έχουν σημαδέψει τις ιστορικές αναμετρήσεις των περασμένων χρόνων, τις οποίες είχε χαρίσει το δίδυμο Μαυρομάτη-Θεοφιλόπουλου.  Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες χιλιάδες ήταν τα τηλεφωνημάτα και οι επιστολές που έφτασαν στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ,  ζητώντας την επιστροφή των δυο μεγάλων σπίκερ στη δράση, για το διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι εκκλήσεις των φαν των δυο ανδρών δεν έγιναν δεκτές, ωστόσο η λαϊκή απαίτηση για επιστροφή έφτασε στα αυτιά των αειθαλών εκφωνητών, με αποτέλεσμα να αναλάβουν μια σημαντική πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από τον αυριανό εναρκτήριο αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία, οι Αλέκος Θεοφιλόπουλος και Μανώλης Μαυρομάτης θα παρέχουν κατοίκον υπηρεσίες περιγραφής των αναμετρήσεων, προσφέροντας μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων μετάδοσης. Έτσι, το μενού θα ξεκινά από ταυτόχρονη παρουσία και των δυο ιστορικών σχολιαστών σε αρκετά «τσουχτερή» τιμή, ενώ για τα χαμηλότερα βαλάντια θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στον έναν εκ των δυο σπίκερ. Τέλος, για τους ανέργους και τους απόρους θα παρέχεται και τηλεφωνική μετάδοση των  αγώνων σε πολύ χαμηλές τιμές.

«Προλάβετε να μας κλείσετε καθώς δεχόμαστε ήδη προτάσεις για περιγραφές σε ρυθμούς τραμ-τραμ. Θα μας χαρακτήριζα ένα δίδυμο εφάμιλλο του Φρανκ ντε Μπουρ και Ρόναλντ Ντε Μπερ, καλέστε μας σπίτι σας και θα ξεχυθούμε σαν εμετός στο σαλόνι σας», τόνισε ο «Μανόλο», μιλώντας στο «Κουλούρι», ενώ ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος συμπλήρωσε: «Τρομερά πράματα, νιώθω τρομερά συγκινημένος που επιστρέφω, έστω και για περιορισμένες εμφανίσεις, αλλά. Μαγικές στιγμές για το ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι».

Τέλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Κουλουριού», το μαγικό δίδυμο είναι ήδη κλεισμένο για τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής από τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει στην ομάδα και το πάντα καίριο σχόλιο του Στράτου Σεφτελή.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.