Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Απελπισμένος με την τηλεθέαση του Survivor ο Γιάννης Αλαφούζος, ετοιμάζεται να μπει εσπευσμένα στην ομάδα των Ελλήνων

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου στον τρέχοντα κύκλο του Survivor, με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ να κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ένταξή του στην ομάδα των Ελλήνων.

Ο επιχειρηματίας, βλέποντας πως η χαμηλή τηλεθέαση δεν λέει με τίποτα να αλλάξει, παρά τις έκτακτες συμμετοχές παικτών όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Πάτρικ Ογκουνσότο, πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα εντατικές προπονήσεις και ειδική διατροφή, ώστε να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου. Ο ίδιος, θεωρεί πως η παρουσία του στο παιχνίδι επιβίωσης θα δώσει στο κοινό το απαραίτητο ερέθισμα για να το παρακολουθήσει, ενώ ταυτόχρονα θα έχει μια καλή δικαιολογία για να μην ασχολείται με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Μαζί του στο νησί, θα ταξιδέψει τόσο ο Άρης Πορτοσάλτε, όσο κι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ενώ διαψεύδονται οι φήμες πως ο Ντάνος θα αποτελέσει τον προσωπικό προπονητή του κ. Αλαφούζου. Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο συμβούλιο του νησιού, ο Πάτρικ Ογκουνσότο αρκέστηκε σε ένα λακωνικό «πωτς γκένεν αυτό;».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.