Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
11°C
 

Δυσαρεστημένο το ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα, δεν είναι πλέον οι Έλληνες με τους περισσότερους followers που πέρασαν κορονοϊό

Πριν από μερικούς μήνες, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού ο οποίος είχε κάνει την πρόταση στο ζεύγος.

Τώρα, τόσο ο διάσημος ηθοποιός όσο και η σύζυγός του, συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε ωστόσο απρόβλεπτες συνέπειες, αφού έφερε και την οργισμένη αντίδραση του ζεύγους Τανιμανίδη-Μπόμπα, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν πως ήταν οι πιο Έλληνες και μάλιστα παντρεμένοι, με τους περισσότερους followers, οι οποίοι είχαν περάσει κοροναϊό.

Ήδη, ετοιμάζουν αναλυτικό πλάνο με throwback αναρτήσεις από τις ημέρες που είχαν νοσήσει ενώ ταυτόχρονα αναζητούν προορισμούς με αυξημένα κρούσματα ώστε να νοσήσουν ξανά, εξετάζοντας την ίδια στιγμή και το ενδεχόμενο να πολιτογραφηθούν Βορειομακεδόνες, ώστε να είναι έστω σε μία χώρα οι ασθενείς με τους περισσότερους ακολούθουν.

«Αν μας έκανε κι εμάς tag ο πρωθυπουργός τότε θα είχαμε άλλη συζήτηση», σχολίαζε το ζεύγος σε κύκλους του, δίχως να μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.