Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

Νεκρός από υπερβολική δόση cringe 32χρονος που παρακολούθησε όλα τα φετινά Ενώπιος Ενωπίω σε μία ημέρα

Τον πρώτο νεκρό στη χώρα μας από υπερβολική δόση cringe μετράμε από χθες το βράδυ, μετά την τραγική κατάληξη του Στάθη Ν. από το Γαλαξίδι.

Ο 32χρονος, δεν είχε παρακολουθήσει φέτος κανένα από τα τετ α τετ του Νίκου Χατζηνικολάου με τους εκλεκτούς καλεσμένους του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να καθίσει να δει όλες τις εκπομπές σερί, σε έναν άτυπο μαραθώνιο Ενώπιος Ενωπίω.

Πολύ γρήγορα, ο άνδρας άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στομάχι, πρήξιμο στα μάτια και κνησμό, με τα συμπτώματα διαρκώς να οξύνονται και τον ίδιο να μην μπορεί να αντιδράσει. Μερικές ώρες αργότερα, είχε καταλήξει, με την σύζυγό του να τον εντοπίζει σοκαρισμένη.

«Ο θάνατος από υπερβολικό cringe είναι σπάνιος, αλλά μπορεί να συμβεί. Το να βλέπεις επί τόσες ώρες τον Νίκο Χατζηνικολάου να χαμογελάει και να λιβανίζει τους καλεσμένους του, όσο να πεις, περιλαμβάνει ποσότητα μη διαχειρίσιμη από έναν φυσιολογικό οργανισμό», σχολίασε ειδικός, εκλιπαρόντας τους πολίτες να μην ξαναδούν την εκπομπή για περισσότερα από λίγα λεπτά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.