Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Στο τελικό της στάδιο η ολική μεταμόρφωση του Μπο σε χάρτινο ομοίωμα

boΣε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταμόρφωση του Μπο εξολοκλήρου σε χάρτινο ομοίωμα, όπως είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν και οι επιστήμονες που παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξη της πορείας του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ράπερ και συνθέτης, δέχτηκε με τη συμμετοχή του στο Survivor, να λάβει ταυτόχρονα μέρος και σε ένα πείραμα το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης συμφώνησε να συνδράμει στην πρωτοπόρα έρευνα για την μετατροπή ενός ανθρώπου σε 100% λειτουργικό χάρτινο ομοίωμα, κάτι που πλέον είναι φανερό ακόμη και στο γυμνό μάτι του τηλεθεατή.

Ο Μπο, βρίσκεται πια στο τέταρτο και τελευταίο στάδιο της μεταμόρφωσης και αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να έχει μετατραπεί πλήρως σε ένα χάρτινο ομοίωμα, το οποίο θα μιλάει και θα περπατάει. «Σε μερικά χρόνια, με το πρόβλημα υπερπληθυσμού που μαστίζει τον πλανήτη, οι άνθρωποι χάρτινα ομοιώματα θα είναι απαραίτητοι, αφού θα πιάνουν λιγότερο χώρο», εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας, δόκτωρ Νίκολας Κλαφούγκενσεν, για να συνεχίσει:

«Επιπλέον, τα χάρτινα ομοιώματα δεν γερνάνε, δεν χρειάζονται τροφή και νερό και τους αρκούν ελάχιστα λεπτά ύπνου. Μένει να δούμε αν είναι αδιάβροχα κι αν μπορούν να μάθουν να ραπάρουν». Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί την πορεία του Μπο μέχρι και την τελική του μεταμόρφωση και φυσικά θα σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια.