2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Παρκαδόρους πλοίων θα διαθέτουν τα drive-in σινεμά για τη σωστή οργάνωση των αυτοκινήτων

Πανέτοιμα για τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας τους είναι τα drive-in σινεμά της χώρας, με τους θεατές να ετοιμάζονται να μπουν στα αυτοκίνητά τους για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, τα υπαίθρια αυτά σινεμά θα διαθέτουν και ειδικούς παρκαδόρους, με προϋπηρεσία στα ελληνικά πλοία, ώστε η τοποθέτηση των αυτοκινήτων στο χώρο να γίνεται με τον ορθότερο τρόπο, δίχως να πηγαίνει χαμένο ούτε ένα εκατοστό.

«Λόγω των μέτρων ασφαλείας στα πλοία και του μειωμένου αριθμού επιβατών, αρκετοί παρκαδόροι έμειναν άνεργοι, με αποτέλεσμα να σπεύσουμε να τους εκμεταλλευτούμε. Πρόκεται να βοηθούν τους θεατές να παρκάρουν σωστά, με τον γνωστό ευγενικό τους τρόπο», σχολίασε ιδιοκτήτης drive-in σινεμά, ενώ δεχόταν τις φωνές και απειλές κατά της ζωής του από παρκαδόρο επειδή είχε αφήσει 0,3 εκατοστά ανεκμετάλλευτα.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των drive-in διευκρινίζουν πως καλό θα είναι όταν μια σκηνή αρέσει πολύ στο κοινό να μην κορνάρουν όλοι μαζί, αλλά να περιορίζονται σε εγκωμιαστικά σχόλια προς τον συνοδηγό τους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.