Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Αφαιρεί το ‘ANT’ από το όνομά του ο ANT1, έπειτα από την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη

Ιστορική, όσο και δυσάρεστη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον ΑΝΤ1, αφού έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, λύθηκε η συνεργασία του σταθμού με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο παρουσιαστής, έπειτα από πληθώρα παραγωγών τις οποίες ετοίμασε για λογαριασμό του καναλιού, αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε παραίτηση, ρίχνοντας έτσι την αυλαία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σχέσης.

Πλέον, μετά και την αποχώρηση του δημιουργού τόσων δημοφιλών εκπομπών, ανακοινώθηκε πως ο Σαλονικιός καλλιτέχνης θα πάρει μαζί του και τα γράμματα ‘ANT’, τα οποία και θα μεταφέρει στο νέο κανάλι που θα τον φιλοξενήσει. Ο κ. Κανάκης, θεωρεί πως τα τρία αυτά γράμματα παραπέμπουν ευθέως στο όνομά του και αποτελούν πια πνευματική του ιδιοκτησία, ενώ οι υπενθυμίσεις στελεχών του καναλιού πώς το κανάλι ονομαζόταν έτσι και πριν την άφιξή του, δεν δείχνουν ικανές να τον μεταπείσουν.

Έτσι, μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, ο σταθμός θα αποτελείται απλά ‘1’, με τον παρουσιαστή ωστόσο να εμφανίζεται σκεπτικός, μιας και θεωρεί πως ο άσος ίσως και να παραπέμπει στα 21 χρόνια της συνεργασίας του με τον κανάλι.

Τέλος, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η τριχοφυΐα του κ. Κανάκη θα παραμείνει στα στούντιο του καναλιού ή θα τον ακολουθήσει και στον νέο του προορισμό.