Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
34°C
 

Εκστασιασμένοι εργαζόμενοι του Star βλέπουν τέσσερις μέρες συνεχόμενα «Φιλαράκια» γιορτάζοντας την απόφαση του ΣτΕ

friends-posterΕνθουσιασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα στούντιο του Star Channel στον Ταύρο, όπου οι εργαζόμενοι γιορτάζουν με τον τρόπο τους την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας παρακολουθώντας ακατάπαυστα επεισόδια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Friends».

Όπως μεταδίδουν στελέχη του καναλιού, η πρωτοβουλία για τις μαραθώνιες προβολές της κωμικής σειράς προέκυψε αυθόρμητα, μέσα στο γενικό πανηγυρικό κλίμα μετά την ανακοίνωση της απόφασης. Μέσα σε λίγες ώρες, όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι παρακολουθούσαν κάποιο περιστατικό από τις ζωές της Ρέητσελ, του Ρος ή του Τσάντλερ το οποίο μέχρι το προηγούμενο βράδυ πίστευαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ.

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι έχει Φιλαράκια. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας το «Κουλούρι» 20χρονος εργαζόμενος στο τμήμα προγράμματος του σταθμού, ο οποίος από την Παρασκευή έχει δει ολόκληρο τον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς μόνο κατά τις ώρες του γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφιερώσουν τιμής ένεκεν ολόκληρο πρόγραμμα του καναλιού στα «Φιλαράκια» για μια εβδομάδα, ενώ η διοίκηση έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής της σειράς έως το μακρινό 2043.

Τέλος, την αμέριστη υποστήριξή του στον σταθμό εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιπλοποιών Ελλάδος, εξέχον μέλος του οποίου απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει σε περίπτωση που έκλεινε το Star προτού ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά.