Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Έρευνα: ακόμα πιο εκνευριστική γίνεται η φωνή της Βίκυς Καγιά όταν βάζεις την τηλεόραση στο mute

Μπροστά σε μια σπάνια ανακάλυψη βρέθηκε νεαρός τηλεθεατής το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθώντας το Greece's Next Top Model.

Ο 24χρονος Στέφανος από το κέντρο της Αθήνας, επέλεξε να δει από περιέργεια τη φετινή σεζόν του ριάλιτι που προβάλλεται στο Star Channel, όμως έπειτα από μόλις τρία λεπτά, ένιωσε ιδιαίτερο εκνευρισμό ακούγοντας τη φωνή της παρουσιάστριας και κριτή του show, Βίκυς Καγιά.

Αμέσως, επέλεξε να πατήσει το mute για να μην φτάνει ο ήχος στο αυτιά του, ωστόσο εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησε πως η φωνή της έγινε ακόμα πιο εκνευριστική και τσιριχτή, παρά το γεγονός πως δεν μπορούσε να την ακούσει.

Το παραπάνω φαινόμενο έρχεται να επιβεβαιώσει και έρευνα του ινστιτούτου υπερήχων και πασαρέλας, το οποίο ανακοίνωσε πως η φωνή της παρουσιάστριας έχει την σπάνια ιδιότητα να μετατρέπεται σε έναν παρατεταμένο και άκρως αυστηρό υπέρηχο που ξεπερνάει την οθόνη της τηλεόρασης και τρυπάει ακριβώς το τύμπανο του αυτιού.

Μάλιστα, δεκάδες ήταν οι περιπτώσεις ανθρώπων που ένιωσαν τη φωνή της κ. Καγιά να διαταράσσει την ησυχία τους παρά το γεγονός πως δεν είχαν καν ανοιχτές τις συσκευές τους. «Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Το παρακολουθούμε, ωστόσο οι περισσότεροι ερευνητές μας αναγκάζονται να παραιτηθούν διότι δεν αντέχουν τις συχνότητες που εκπέμπει το πρώην μοντέλο», σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή περίπτωση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.