Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly cloudy
2°C
 

Την ανάδειξη δύο πρωταθλητών εξετάζει η Super League μετά τον τελικό του GNTM

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό, πριν από μερικές ημέρες, την εξέλιξη του τελικού του Greece’s Next Top Model, στο οποίο, με ανατροπή της τελευταίας στιγμής, προέκυψαν δύο νικήτριες που μοιράζονται τίτλο και έπαθλα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», υψηλά ιστάμενος του συνεταιρισμού, ο οποίος τυγχάνει και φανατικός τηλεθεατής του δημοφιλούς show, ενθουσιάστηκε με την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν οι διαγωνιζόμενες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η απόφαση για δύο νικητές κατεύνασε οποιαδήποτε πρότερη αντιδικία, και γι’αυτό το λόγο πρόκειται να καταθέσει τροπολογία που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Η τροπολογία αυτή, προβλέπει την ανάδειξη δύο πρωταθλητών της Superleague που θα ακολουθηθεί από γιορτή στις κερκίδες με φίλους και των δύο ομάδων, ενώ το τρόπαιο θα έχει πλατύτερο σχήμα ώστε να μπορούν να το κρατήσουν από κοινού οι αρχηγοί και των δύο πρωταθλητών.

Κατόπιν, θα αποφασίζεται με ψηφοφορία ποια από τις πρωταθλήτριες ομάδες θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Champions League και ποια στο Europa League και η ψηφοφορία αυτή θα είναι εγγυημένη από το κύρος της Ε.Π.Ο και της Superleague, για την αποφυγή αντιστοίχων τεχνικών ζητημάτων όπως αυτά που συνέβησαν στο GNTM.

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να καταθέσει την άποψή του για επίμαχες φάσεις αγώνων και να επηρεάζει έτσι την εξέλιξή τους, ανεξαρτήτως της απόφασης που θα πάρει ο διαιτητής, ενώ ο νικητής εντός γηπέδου δε θα είναι απαραίτητα και ο πρωταθλητης αφού οι τηλεθεατές θα έχουν δικαίωμα να επιβραβεύουν αντιπάλους κατώτερης δυναμικής μεν, συμπαθέστερους για αυτούς δε. Είναι σαφές λοιπόν πως με αυτές τις τροποποιήσεις η Superleague θα αποκτήσει έναν νέο αέρα reality με πρωταγωνιστή τον φίλαθλο.

Όπως πάντα, η ομάδα του «Κουλουριού» παρακολουθεί στενα το θέμα και θα σας κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.