Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

20 χρόνια σε ένα βράδυ γέρασε ο 49χρονος επιπλοποιός βλέποντας το reunion απο τα Φιλαράκια στο STAR

Πριν προλάβει καλά-καλά να ξεπεράσει το σοκ από τις εικόνες του τρέιλερ με τα φουσκωμένα πρόσωπα των αγαπημένων του πρωταγωνιστών, o 49χρονος επιπλοποιός από τα Πετράλωνα βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα νέο, καθώς παρακολούθησε χθες το περιβόητο reunion της σειράς στο STAR.

Ο άνδρας, είδε τη σχετική διαφήμιση και παρά τις προτροπές της γυναίκας του να μην το δει για το καλό της υγείας του, στήθηκε στις 23.15 μπροστά στο δέκτη του. Για τις επόμενες σχεδόν 2 ώρες, παρακολούθησε άφωνος και παγωμένος, με την απορία και την ενόχληση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, παρά τα σποραδικά δάκρυα συγκίνησης.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε η σύζυγός του, ο άνδρας δεν ψέλλισε κουβέντα, πήγε για ύπνο και το επόμενο πρωί ξύπνησε 20 χρόνια μεγαλύτερος, όντας πλέον 69 και με σαφώς βεβαρημένη υγεία, ενώ ακόμη δεν έχει αρθρώσει λέξη, κοιτάζοντας απλά το κενό, αναλογιζόμενος όλες τις αποφάσεις της ζωής του.

Εμείς, βρισκόμαστε ήδη στο σπίτι του και μόλις καταφέρει να ανακτήσει την ομιλία του ο γκριζομάλλης και ρυτιδιασμένος πια επιπλοποιός, θα επιστρέψουμε για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.