2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
11°C
 

Ειδοποίηση θα στέλνει το Instagram όταν κάποιος χρήστης αυνανίζεται με τη φωτογραφία σας

man-in-bed-woken-by-alarm-on-mobile-phone-640x337Μία νέα, επαναστατική καινοτομία έρχεται να καθιερώσει το Instagram, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση πως θα ειδοποιεί τους χρήστες του όταν κάποιος αποθηκεύει τα stories τους στο κινητό του.

Έτσι, σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε πίσω από θάμνους του πάρκου Ντολόρες στο Σαν Φρανσίσκο, οι τεχνικοί του μέσου κοινωνικής δικτύωσης επέδειξαν με περηφάνια τη λειτουργία, η οποία και θα ειδοποιεί όσους οι φωτογραφίες τους χρησιμοποιούνται από άλλους χρήστες για τον αυνανισμό τους. Όπως εξήγησαν, οι κάμερες του κινητού θα συλλέγουν τα σχετικά στοιχεία, αποστέλλοντας εν συνεχεία πληροφορίες, όπως το όνομα, την ηλικία, το μέρος του αυνανισμού, καθώς και το χέρι που χρησιμοποιήθηκε.

Ήδη, η λειτουργία δοκιμάστηκε πιλοτικά στο προφίλ του γνωστού μοντέλου, Έμιλι Ρατακόφσκι, όμως οι ειδοποιήσεις ήταν τόσες πολλές που οδήγησαν το κινητό της να εκραγεί. Παρ' όλα αυτά, οι αξιωματούχοι του Instagram είναι καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως μέχρι την κυκλοφορία της λειτουργίας το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα σας ενημερώσει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.