2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
11°C
 

Παραστάσεις του Louis CK βλέπει για να ξεχαστεί ο Κώστας Σπυρόπουλος

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Κώστα Σπυρόπουλο, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, δε βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, έχοντας απομονωθεί στην οικία του, μακριά από όλους και από όλα. Εκεί, αποφεύγοντας να σηκώσει το τηλέφωνο παρά μόνο για επικοινωνία με τον δικηγόρο του, παρακολουθεί συνεχώς αποσπάσματα παραστάσεων του αγαπημένου  του stand up κωμικού, Louis Ck, τον οποίο είχε σπεύσει να γνωρίσει και όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε τη χώρα μας για παράσταση το καλοκαίρι του 2019.

«Τον θαυμάζει πολύ. Γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν εμπειρίες και γνώσεις, χωρίς να αποκαλύψει ακριβώς για ποιο θέμα μίλησαν, πάντως και ο Louie τον συμπάθησε πολύ, αν και απέφυγαν να χαιρετηθούν με χειραψία, ποιος ξέρει γιατί», σχολίασε φίλος του Κ. Σπυρόπουλου μιλώντας στο «Κουλούρι».

Εμείς από την πλευρά μας επικοινωνήσαμε με τον Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος ωστόσο δεν είχε ελεύθερο χέρι για να απαντήσει στο τηλέφωνο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.