Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Με Q γράφει πλέον το επίθετό του στα λατινικά ο Πάνος Καμμένος

Η νέα γραφή του επιθέτου του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί, καθώς η αίτησή του έγινε αποδεκτή από το Α.Τ. Γλυφάδας και ο κ. Καμμένος παρέλαβε την νέα του ταυτότητα που αναγράφει με λατινικούς χαρακτήρες «Panos Qammenos».

Πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζουν πως η αλλαγή δεν είναι καθόλου τυχαία και σχετίζεται με την κατάληψη του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στις αρχές του μήνα. Όπως αναφέρουν, οι εικόνες των εισβολέων που μεταδόθηκαν σε όλον τον κόσμο και ειδικότερα οι στολές των οπαδών της QAnon χτύπησαν μια ευαίσθητη φλέβα του έμπειρου πολιτικού, που έμεινε έκθαμβος και για μέρες μετά παρακολουθούσε τις εικόνες με θαυμασμό.

«Πάντα ο κύριος Πάνος είχε μεγάλη αγάπη για τις φορεσιές και τα ντυσίματα. Κατά την τετραετή του θητεία ως Υπουργός άλλωστε είχε κάνει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις, μεταξύ άλλων ως πιλότος F-16, βατραχάνθρωπος, αλεξιπτωτιστής και αρχικελευστής σε πολεμική φρεγάτα. Νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι που φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί με τις στολές τους μέσα στο Καπιτώλιο, έφθασαν πολύ κοντά στην καρδιά του» προσθέτει στέλεχος του πολιτικού του γραφείου, που ζήτησε να μην κατονομασθεί.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Γλυφάδας, ο οποίος δήλωσε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Καμμένου όπως και κάθε πολίτη να τροποποιήσει την λατινική γραφή του επιθέτου του, και πως η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται εδώ για να ικανοποιεί τα αιτήματα των πολιτών. Μάλιστα επισήμανε πως η αρχική γραφή «QAmmenos» δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή, καθώς σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 8763 ΦΕΚ 1562/Β/4-3-2007 τα επίθετα γράφονται με κεφαλαίο μόνο το πρώτο γράμμα.

Πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του Πάνου Καμμένου, με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να ψιθυρίζουν πως η χειμερία νάρκη θα τελειώσει σύντομα και να μην αποκλείουν ένα ταξίδι στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ το προσεχές διάστημα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.