2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Απογοητευμένος που δεν του έτυχε ο ρόλος του ρουφιάνου στο «Παλέρμο» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

trianΑπογοητευμένος εγκατέλειψε φιλικό σπίτι το οποίο είχε επισκεφτεί το βράδυ του Σαββάτου ο  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, μαζί με την παρέα του, επιδόθηκαν σε μαραθώνιο του δημοφιλούς παιχνιδιού «Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο», με τον παρουσιαστή να αποχωρεί εμφανώς απογοητευμένος, αφού δεν του έτυχε όσες φορές επιθυμούσε ο ρόλος του «ρουφιάνου». Ο εκδότης, υπήρξε αρκετές φορές δολοφόνος και θύμα, όμως η αγαπημένη του ιδιότητα δεν έμελλε να του κληρώσει.

«Το αγαπώ αυτό το παιχνίδι. Η ένταση, οι ματιές, η στρατηγική, η αγωνία. Με χαλαρώνει και με διασκεδάζει. Όμως λατρεύω το ρόλο του ρουφιάνου. Να ξέρεις την ταυτότητα κάποιου και να την αποκαλύπτεις έχει μια μαγεία μοναδική, χαρίζει ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο. Δυστυχώς, δεν ήταν η βραδιά μου το Σάββατο, δεν υπήρξα πολλές φορές ρουφιάνος», σχολίασε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος για να προσθέσει:

«Κοιτούσα τους ρουφιάνους με ζήλια, αλλά πού θα πάει, την επόμενη φορά». Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως κατά την επιστροφή του στο σπίτι, ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταδώσει έναν πεζό που πέρασε τη διάβαση με κόκκινο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.