2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Με house remix του εθνικού ύμνου θα ξεκινάει στο εξής το πρόγραμμά του ο Εν Λευκώ

ethnikos_ymnosΣτα πρότυπα του κρατικού ραδιοφώνου αποφάσισε να κινηθεί ο δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, ο οποίος θα ξεκινάει στο εξής το πρόγραμμά του με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, μέσα από τη συχνότητά του.

Ο «ύμνος εις την ευλευθερίαν», θα ακούγεται κάθε πρωί στις 7, με τη διαφορά πως δεν θα πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες εκτελέσεις, αλλά για ένα πολύ πιασάρικο και μοντέρνο house remix, με στοιχεία dubstep και funk, προκειμένου να μην ξενίσει τους ακροατές του σταθμού.

«Το πατριωτικό αίσθημα είναι κάτι που λείπει από την εποχή μας και εμείς θέλουμε να το επαναφέρουμε, σε μια πιο μοντέρνα εποχή, ακούγοντας και ακολουθώντας τα σημεία των καιρών. Το ρεμίξ του εθνικού ύμνου θα αγαπηθεί και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούγεται και περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα από τις εκπομπές μας, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα τραγούδια που παίζουμε», σχολίασε υπεύθυνος του σταθμού μιλώντας στο «Κουλούρι».

Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η φήμη σχετικά με τον διαγωνισμό ακουστικής εκτέλεσης του εθνικού ύμνου μόνο με ήχους της φύσης, με τον νικητή να κερδίζει μια ελληνική σημαία πλεκτή στο χέρι από γνωστό mixologist μπαρ του κέντρου της πόλης.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.