2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Δυνατότητα αξιολόγησης των ψεμάτων των ταξιτζήδων προσφέρει πλέον το Taxibeat

Μια νέα δυνατότητα στους χρήστες του προσφέρει το Taxibeat, καθώς ο επιβάτης θα μπορεί πλέον να συμπληρώνει στο προφίλ του το εάν ευχαριστιέται ψεύτικες ιστορίες που μπορεί να πει ο οδηγός, καθώς και να αξιολογεί την ποιότητα των ψεμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι σήμερα ο επιβάτης μπορούσε να αξιολογήσει τον οδηγό μόνο στα θέματα της καθαριότητας και της ευγένειας. Η ομάδα της ελληνικής startup, μετά από διεξοδικές συνεντεύξεις χρηστών διαπίστωσε πως πολλές φορές οι ψεύτικες ιστορίες των οδηγών ταξί είναι από τις καλύτερες στιγμές μέσα σε ένα όχημα, ενώ οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την δημοφιλή εφαρμογή εύρεσης κουρσών, έλεγαν 63% λιγότερες ψεύτικες ιστορίες από τους ανεξάρτητους οδηγούς.

Κύκλοι οδηγών ταξί μίλησαν στο «Κουλούρι» για έναν φόβο που βίωναν μέχρι σήμερα καθώς έβαζαν φίλτρο στις ιστορίες που έλεγαν στους επιβάτες τους, για να εκληφθούν τα ψέματά τους ως έλλειψη ευγένειας.

Ο κύριος Μηνάς συγκεκριμένα, 23 χρόνια επαγγελματίας ταξιτζής, αρχικά μας διηγήθηκε πως χθες το βράδυ μια κούρσα από Κολωνάκι προς Βάρκιζα κατέληξε σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο με γυναίκες σε απευθείας σύνδεση με εξωγήινες δυνάμεις, και όλα αυτά επειδή οι γυναίκες τον πίστεψαν όταν τους είπε πως ήταν στα νιάτα του το πρώτο βιολί στην κρατική ορχήστρα της Βιέννης.

Τέλος, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την νέα δυνατότητα της εφαρμογής, καθώς αφενός θα μπορεί λέει τις ιστορίες του ελεύθερα στους επιβάτες που το θέλουν, και αφετέρου γιατί αυτό πολλές φορές ξεκλειδώνει και τα τυχερά του επαγγέλματος.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.