Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
14°C
 

Συμπρωταγωνίστρια που ειναι ακόμα ζωντανή εντόπισε σε ελληνική ταινία του Alpha ο Κώστας Βουτσάς

voutsasΤίποτα δεν θα προϊδέαζε τον 86χρονο Κώστα Βουτσά για το τι θα ακολουθούσε, όταν κάθισε χθές το βράδυ στην πολυθρόνα του σαλονιού του για να παρακολουθήσει ελληνική ταινία του '69 η οποία παιζόταν στην τηλεόραση.

Στα πρώτα 20 λεπτά της ταινίας, καθώς έβλεπε τους παλιούς φίλους και συμπρωταγωνιστές του, είχε ήδη προλάβει να πεί «Αχ, ρε Αλέκο», «Ά, ρε φουκαριάρη Σπύρο», «Έ, τον μαύρο τον Νικήτα», «Έ τον Αθηνόδωρο, κοίτα τι παλικάρι ήταν», όπως άλλωστε συνηθίζει κάθε φορά που παρακολουθεί ελληνική ταινία.

Στο εικοστό πρώτο λεπτό, και μόλις ο δημοφιλής ηθοποιός πήγε να ξεστομίσει ένα «Ά ρε Ζωζ..», ξαφνικά κατάλαβε πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει απομείνει στη ζωή καθώς δεν θυμόταν να έχει πάει στην κηδεία της! Μετά το πρώτο σοκ, ο Κώστας Βουτσάς έψαξε το βιβλιαράκι που γράφει τα τηλέφωνα, βρήκε το τηλέφωνο της μαυρομάλλας show woman, και την κάλεσε ώστε αφενός να σιγουρευτεί πως ζει ακόμη, και αφετέρου για να κανονίσουν να βρεθούνε.

«Η βασίλισσα της νύχτας», πράγματι ζει και βασιλεύει. Οι δύο σταρ της του ελληνικού κινηματογράφου αναμένεται να βρεθούν όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατι ποτέ δεν ξέρει κανείς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.