Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Πολύ ανιαρές θεωρεί τις ταινίες του Αγγελόπουλου ιδ. υπάλληλος που τις τελευταίες 2 ώρες παρακολουθούσε δύο άντρες να καθαρίζουν καρύδες

Σε μια νύχτα ατελείωτης βαρεμάρας εξελίχτηκε το χθεσινό συναρπαστικό βράδυ για ιδιωτικό υπάλληλο από το Μαρκόπουλο Αττικής, όταν μετά το τέλος του αγαπημένου reality του 42χρονου Δημήτρη, η σύντροφός του, Σοφία, πρότεινε να δούνε ένα έργο που πάντα ήθελε να δει αλλά ποτέ της δεν τα είχε καταφέρει.

Συγκεκριμένα, η ταινία του 1975 «ο Θίασος» βρισκόταν στη λίστα της 41χρονης για πολύ καιρό, και της φάνηκε καλή ιδέα να την δουν επιτέλους με τον καλό της.

Η γυναίκα δεν υπολόγισε όμως την γκρίνια που θα άκουγε μετά το τέλος της ταινίας.  «Πως χάσαμε το χρόνο μας έτσι» και «αμάν με τους αντάρτες και τα χιόνια» και «θα προτιμούσα να δένω και να λύνω τα κορδόνια μου για μια μέρα ολόκληρη αντί να έβλεπα αυτήν την ταινία» και «τι του βρίσκουν πια του βαρετού».

Τέλος, το ζευγάρι συμφώνησε στο ότι διαφωνεί, και κανόνισε να βλέπει ξεχωριστά πλέον τις εκπομπές και τα έργα του. Η Σοφία σκοπεύει τον ερχόμενο χρόνο να δει τα άπαντα του Θ. Αγγελόπουλου, και για να καλύψει τον χρόνο ο Δημήτρης σκοπεύει να δει όλο το Survivor από την αρχή, αλλά και όλο το Big Brother 1.

Τα κακά νέα για το ζευγάρι, εν αγνοία του ακόμα, είναι πως δυστυχώς δεν πέρασε το «τεστ του Αγγελόπουλου»· το τεστ που λέει πως όταν διαφωνεί ένα ζευγάρι για το αν ο Αγγελόπουλος είναι βαρετός ή διάνοια, είναι καταδικασμένο. Θα προτείναμε στο ζευγάρι να χωρίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί η αναπόφευκτη κατρακύλα τους: από ζευγάρι που βλέπει τηλεόραση ξεχωριστά σε ζευγάρι που κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια, και από ζευγάρι που βρίσκει τις προτιμήσεις του άλλου βαρετές σε ζευγάρι που βρίσκει ο ένας τον άλλον βαρετό. Δεν ξέρουμε τι λένε πολλοί πάντως εμείς στο «Κουλούρι» τον γουστάρουμε τον Αγγελόπουλο.